Home Practic in bucatarie
Practic in bucatarie
Practic in bucatarie revista si alte sfaturi PDF Imprimare Email
Practic in bucatarie
Scris de madalina   
Miercuri, 08 Septembrie 2010 07:46

“Practic in bucatarie” este una dintre cele mai vandute reviste destinate femeilor din Romania. Numarul mare de reviste vandute dovedeste preocupare constanta a doamnelor de a se perfectiona in domeniul culinar si a fi din ce in ce mai informate. In paginile revistei „Practic in bucatarie” veti gasi retete culinare cu traditie in Romania dar si in strainatate, sfaturi si idei inovative pentru un gatit superior, rapid si practic in acelasi timp. Aceasta include articole aflate in urmatoarele categorii: retete ieftine, retete pentru o alimentatie sanatoasa (a copilului sau a intregii familii), retete pentru evenimente speciale, etc.

Cateva din sfaturile pe care le veti gasi in revista „Practic in bucatarie” sunt:

1. Cum verificati prospetimea unui ou?

2. Cat de proaspata este carnea de porc si de vita?


3. Sfaturi pentru prepararea legumelor.

4. Pentru iubitorii de preparate dulci.


5. Alte sfaturi pentru un gatit practic in bucatarie.

Femeile de afaceri moderne sunt si gospodine exceptionale. Pentru ca timpul nu le permite acestea se informeaza cu privire la diversele sfaturi din reviste si de pe internet cu ce este practic in bucatarie. Sfaturile pe care le citesc sunt legate de cum depozitam alimentele in mod practic in bucatarie, cum amplasam mobila astfel incat sa dea impresia de spatiu deschis, ce produse de igiena folosim pentru curatarea vaselor si altele asemenea care fac mai usoara munca in bucatarie.

Sfaturile legate de ce este practic in bucatarie sunt utile chiar si pentru gospodinele casnice. Acestea stiu de obicei toate secretele gatitului si al curateniei exemplare in spatiul in care locuiesc. Sunt o sursa de informatii binevenita, mai ales daca ne sunt prietene si ne pot impartasi toate secretele lor.

Depozitarea alimentelor este o problema des intalnita in toate bucatariile. Acesta poate fi rezolvata prin punerea acestora in diverse recipiente de diverse dimensiuni. Pentru o depozitare corespunzatoare avem nevoie de: clesti pentru inchidere ermetica, borcane de diverse marimi, carafa pentru sosuri, oliviere pentru depozitarea uleiului, otetului, caserole de diverse marimi, cutii din lemn (de pin) pentru pastrarea painii in stare proaspata si pungi de plastic.

In ceea ce priveste igiena in bucatarie iata cateva sfaturi despre ce este practic in bucatarie in acest domeniu:
• In frigider amplasati legumele, verdeturile si fructele in recipientele speciale aflate la baza frigiderului;
• Depozitati separat alimentele cu miros persistent si cele care absorb mirosul din jur;
• Resturile de mancare obtinute in urma meselor trebuie depozitate in vase acoperite cu pelicule de plastic, evitandu-se astfel eliminarea mirosurilor.
• Ouale trebuie pastrate si ele in recipientele speciale din frigider, pentru a nu intra in contact cu alte alimente.
 


Sondaje

Cand ti-ai redecorat ultima data bucataria?
 

Vizitatori Online

Avem 8 vizitatori şi 5 membri online

Adauga la retele sociale

Facebook Twitter Digg Delicious Stumbleupon RSS Feed 
Joomla 1.5 Templates by JoomlaShine.com